Εισηγητές 
Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και αποδείξτε Διεθνώς τις ικανότητές σας! 
    ​Γίνετε Επαγγελματίες των Social Media!
Χρήστος Ακρατόπουλος
      ​
Ο Χρήστος Ακρατόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με την Διαφήμιση από το 1994 ως Κειμενογράφος και Δημιουργικός Διευθυντής σε Διαφημιστικές εταιρίες έχοντας χειριστεί διαφημιστικούς λογαριασμούς όπως Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Chipita, ΔΕΛΤΑ, Εurobank, Lipton, Kraft, Alfa Romeo κλπ. Υπήρξε παράλληλα Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας και το 2010 δημιούργησε την 3sixty.com μία εταιρία εξειδικευμένη στα Social Media. Έχει συμμετάσχει στο 1ο Social Media World Forum που έγινε στην Ευρώπη καθώς και σε εξειδικευμένα σεμινάρια στο εξωτερικό όπως το Social Media Success Summit 2011.

Γιώργος Αναστασάκης
      ​
Ο Γιώργος Αναστασάκης από το 1991 έχει εργαστεί σε ελληνικές και πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρίες όπως JWT/ Spot Thomspon, Γνώμη/FCB, Bold Ogilvy, Ashley&Holms & attp στο τμήμα του Client Service και για πελάτες σε διαφορετικές αγορές όπως: τρόφιμα & ποτά, αυτοκινητοβιομηχανία, τράπεζες, λιανεμπόριο, πάντα με τη λογική του 360o approach.
Στις αρχές του 2011 δημιούργησε τη TheBuzzFirm, η οποία παρέχει Digital Integration Υπηρεσίες. Ενδεικτικά, κάποια από τα projects που ανέλαβε αφορούσαν brands όπως Volkswagen Bank Hellas, ΜΕΒΓΑΛ & Κρι Κρι.
Ο Γιώργος Αναστασάκης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in Marketing από το University of Stirling.

Χρήστος Βαλταδώρος
    ​
O Χρήστος Βαλταδώρος είναι πολιτικός επιστήμονας. Συμπληρωματικά δηλώνει συλλέκτης μουσικής, γευσιγνώστης  και ερασιτέχνης φωτογράφος. Εξειδικεύτηκε στην πολιτική επικοινωνία και το εκλογικό μάρκετινγκ. Διατέλεσε για αρκετά χρόνια σύμβουλος επικοινωνίας Έλληνα πρωθυπουργού.
Από το 2009 μέχρι σήμερα εργάζεται στο χώρο της στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας, με έμφαση στα social media, την εταιρική υπευθυνότητα και κυρίως τη διαχείριση κρίσεων. Κατά καιρούς παρεκκλίνει από την επαγγελματική μονοφωνία οργανώνοντας μουσικές εκδηλώσεις και συμβουλεύοντας επιχειρήσεις εστίασης. Ανάμεσα στις συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται η Τράπεζα Πειραιώς, η Εθνική Τράπεζα, η WIND, ο ΟΤΕ, η IKEA, η DPAM, ο Όμιλος Τραστέλη κλπ.

Ντόρα Γιαννάκη

Η Ντόρα Γιαννάκη είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (Master of Arts), στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο του Essex και σε Θέματα Ασφάλειας & Δικαιοσύνης από το Πανεπιστήμιο του Leeds. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.), καθώς και εμπειρογνώμονας-εθνικός εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Γνώσης για τη Νεολαία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Έχει συνεργαστεί με μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως επιστημονικός συνεργάτης σε κοινοβουλευτικά θέματα και ως σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας. Τον Μάρτιο του 2015 ορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α), φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Μαρία Καρχιλάκη

Η Μαρία Καρχιλάκη είναι Δημοσιογράφος με εμπειρία πάνω από 2 δεκαετίες και σήμερα εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτότυπου digital υλικού σε πεδία όπως η Εξωτερική Πολιτική, οι Διεθνείς Σχέσεις, οι Παγκόσμια Οικονομία με έμφαση στην ανάπτυξη content στα Social Media. Έχει κερδίσει βραβείο στο "Botsis Journalism Promotion Foundation Award" και σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές για Master στην Κοινωνική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Δέσποινα Μπακάλη
​​
Η Δέσποινα Μπακάλη εξειδικεύεται στις Δημόσιες Σχέσεις με εργασιακή εμπειρία 15 ετών στην Τράπεζα Alpha Bank. Το 2010 δημιούργησε την 3sixty.com μία εταιρία εξειδικευμένη στα Social Media. Έχει συμμετάσχει στο 1ο και στο 2ο Social Media World Forum στο Λονδίνο καθώς και σε εξειδικευμένα σεμινάρια Social Media στις ΗΠΑ όπως το Social Media Succes Summit 2010.
Είναι απόφοιτη του Παντείου και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master’s) στην «Ευρωπαϊκή Διοίκηση».

Ευδοξία Λαμπιδώνη
​​
Απόφοιτος Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών, ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 δουλεύοντας στον τομέα της προεκτύπωσης και της εκτύπωσης. Ασχολείται με τα Social Media από το 2011 παρακολουθώντας σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο. Εξειδικεύεται στο social media strategy και community management. Είναι Certified Andvance Social Media Professional. Το 2014 εργάστηκε στο ειδησεογραφικό site TheTOC.gr ως Head of Social Media, και η ομάδα της βραβεύτηκε με χρυσό DiMe για Best Use of Facebook το 2015. Από τον Νοέμβριο του 2015 εργάζεται για το fashion brand MIGATO ως Social Media Co-ordinator όπου έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη διαχείριση των global καναλιών επικοινωνίας. Παράλληλα παρακολουθεί μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στον τομέα των γραφικών τεχνών και των πολυμέσων.​​

Λυδία Σακελλαροπούλου
​​
H Λυδία Σακελλαροπούλου δραστηριοποιείται στον χώρο των Events από το 2004. Το 2007 ίδρυσε ως Partner την εταιρία “Simply Spoilt”, η οποία είχε ως αντικείμενο το Marketing μεσαίου εύρους επιχειρήσεων, λύσεις για corporate clients και Event Production. Από το 2010 συνεργάζεται ως freelancer με εταιρίες και ιδιώτες ως Event Producer/Manager και supporter σε θέματα Marketing, Social Media και New Business. Από τον Οκτώβριο του 2014 διοργανώνει τα Social Media Days in Athens (Οκτώβριος 2014, Απρίλιος 2015, Μάρτιος 2016). Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο American College of Greece (Deree) και MSc Dance Science στο City University London.

Γιάννης Τσαγκανέλιας

Ο Γιάννης Τσαγκανέλιας κατέχει Diploma in Copywriting and Art Direction από το West Herts College της Μ. Βρετανίας και σήμερα είναι Δημιουργικός Διευθυντής στην JWT. Σήμερα χειρίζεται σημαντικούς Διαφημιστικούς λογαριασμούς όπως Vodafone Brand, Vodafone KartoInternet, Vodafone Roaming, Vodafone Business, Athens International Airport, Alfa Beer, Davidoff, Chipita 7Days. Εργάζεται στον χώρο της Διαφήμισης σχεδόν 20 έτη και έχει κερδίσει περισσότερα από 10 Gold, Silver και Bronze Αwards στα Ermis Awards and ένα Silver Award στο New York Festival.

Μαριλού Τζεμπελίκου

Με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης, Μετάφραση και Δημοσιογραφία, και ένα σύντομο πέρασμα από το χώρο της δημοσιογραφίας, τελικά την κέρδισε το internet και οι νέες τεχνολογίες. Λίγο μετά το M.A. στην Επικοινωνία & Επιχειρήσεις, από το University of Surrey, γνώρισε την ελληνική startup κοινότητα και ίδρυσε το 2010 μαζί με δύο συνεταίρους το Fashinating.com.
​Σήμερα, εργάζεται στην ομάδα της Sidebar για το Monitor και εξακολουθεί να δηλώνει φανατική του Facebook και του Twitter.